Elitis Real Estate

DEEL VAN DE ELITIS GROUP

Waar we voor staan

Transparantie

Wij denken dat u graag weet waar u aan toe bent, en daarom zullen we altijd precies zeggen waar het op staat. Bij ons geen verborgen agenda’s of onverwachte kosten.

Passie

We zijn gepassioneerd door wat we doen en laten niemand onze ambitie een haarbreed in de weg leggen. Wij zorgen ervoor dat uw pand opvalt in de skyline.

Expertise

Onze uitgebreide ervaring betekent dat we uw project richting geven. Zo bent u zeker van een verkoopbaar product en een klantgerichte aanpak.

We zijn een jong en dynamisch team eigenwijsjes. Althans, dat werd ons gezegd toen we onze eigen weg insloegen. Maar boven alles zijn we experts in onderscheidend onroerend goed. We zijn gepassioneerd door wat we doen en laten niemand onze ambities een haarbreed in de weg leggen. En hoewel we barsten van het enthousiasme, hebben gezond verstand en klantgerichtheid altijd de bovenhand. Open communicatie en transparantie zijn belangrijk voor ons en daarom zullen we altijd exact zeggen waar het op staat.

Wij overbruggen de kloof tussen ontwikkelaar en eindgebruiker door slimme marketing, uitstekende contacten en ijzersterke project management skills onder één dak samen te brengen. Onze uiterst persoonlijke en flexibele aanpak betekent dat zowel ontwikkelaars als makelaars zich volledig kunnen toeleggen op hun dada. Wij nemen de volledige papierwinkel op ons en bieden zo gemoedsrust en gegarandeerde verkopen. Samen zijn we klaar om de wereld versteld te doen staan; samen zetten wij uw potentieel om in tastbare resultaten.

DEEL VAN DE ELITIS GROUP

Of u het nu over Elitis Protection, Elitis Software, Forsides Actuary of Elitis Real Estate heeft, de Elitis Group draait volledig rond diensten die veiligheid en gemoedsrust bieden. Een flexibele, klantgerichte aanpak – in combinatie met een uitgebreide ervaring in onze respectievelijke gebieden en een niet aflatende toewijding om al het nodige te doen – betekent dat u verzekerd bent van een kwaliteitsproduct wanneer u voor Elitis kiest.

Ons team

ET-IMAGE-COMING-SOON-1000

Mathias Meert

bestuurder

ET-IMAGE-COMING-SOON-1000

Lisa Vererfve

product developer

ET-IMAGE-COMING-SOON-1000

Miguel Haghedooren

product developer

ET-IMAGE-COMING-SOON-1000

Maïté Dejean

product marketeer

ET-IMAGE-COMING-SOON-1000

Delfien De Backer

product specialist

ET-IMAGE-COMING-SOON-1000

Leen Goethals

product specialist

Interesse in onze projecten?
Vraag een brochure aan

Contacteer ons

Mail
info@elitisrealestate.be
Mail
+32 (0)9 248 12 70
Mail
Rijvisschestraat 124
9052 Zwijnaarde