Elitis is de
essentiële link
tussen project-
ontwikkelaar en makelaar

AMPLIFYING REAL ESTATE
BELANGRIJK BERICHT: Elitis blijft bereikbaar tijdens het bouwverlof, maar met een kleinere bezetting. Wij trachten de mogelijke hinder hierdoor zo veel mogelijk te beperken.
Bedankt voor uw begrip.
Wij zetten potentieel om naar tastbare resultaten
Wij verzorgen het volledige voortraject van vastgoedontwikkeling: van het screenen van potentiële ontwikkelingen tot de lancering van verkoopklare projecten. Onze unieke aanpak betekent kwalitatieve projecten met garantie op resultaat.
The Elitis Belofte
WIJ STAAN VOOR
TRANSPARANTIE, PASSIE EN EXPERTISE
Kwaliteitsproduct
Dankzij onze unieke en buitengewoon zorgvuldige benadering van vastgoedontwikkeling bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct wanneer u voor Elitis kiest. Of u een nieuw project wenst te ontwikkelenof op het punt staat uw project in
de markt te introduceren of u bent makelaar, wij zorgen ervoor dat u
met een goed gevoel terugblikt.
Enige aanspreekpunt
We fungeren als het enige aanspreekpunt voor zowel projecontwikkelaars als vastgoedmakelaars, waardoor wij een compleet overzicht hebben van het totaalproject. De opvolging verloopt gedurende het gehele traject: Elitis staat aan uw zijde. Als aanspreekpunt voor zowel ontwikkelaar als makelaar kunnen wij u telkens het totaaloverzicht geven.
Garantie op verkoop
Wij spreken eerlijke taal, doen aan heldere communicatie en zetten potentieel om in tastbare resultaten, om zo uw project succesvol op de markt te brengen. Wij nemen tijdens het verkoopproces de volledige papierwinkel op ons, zodat u gemoedsrust heeft en garantie op verkoop geniet.

The Elitis Process
In grote lijnen kunt u onze activiteiten opdelen in drie fases: screening, uitvoering en opvolging.
01 | SCREENING
Tijdens ons uitvoerige screeningproces voeren we marktonderzoek uit, ontwikkelen we een volledige analyse van het potentieel van het project en doen we onze due dilligence bij de partners die aan het project verbonden zijn.
02 | UITVOERING
Daarna beginnen we uit te voeren: we verbinden de ontwikkelaar met onze partners en distributiekanalen, werken het lastenboek uit in samenspraak en ontwikkelen alle nodige verkoop- en marketingmaterialen om het project te lanceren.
03 | FOLLOW-UP
De opvolging verloopt gedurende het gehele traject: Elitis staat aan uw zijde. Als aanspreekpunt voor zowel ontwikkelaar als makelaar kunnen wij u telkens het totaaloverzicht geven.
Wij bieden echte return on investments
GROOTSTE MASTER BROKER IN BELGIË
Met verkoopvolumes van bij 100 mln euro per jaar, zijn wij veruit de grootste master broker van het land.
EXCLUSIEF PARTNERSHIP MET WILINK EN QUBRIK
Wilink, het "one stop financial house" vertrouwt de selectie van de vastgoedprojecten die zij aanbieden volledig toe aan Elitis.
SCREENING, UITVOERING EN FOLLOW-UP
Wij nemen alle onderdelen van het verkoopproces op ons, zodat u gemoedsrust heeft en garantie op verkoop geniet. Onze unieke aanpak biedt een echte return on investments.
Who we are
Above all, we're experts at making your real estate stand out from the property skyline. We're passionate about what we do and won't let anyone stand in the way of our ambitions. And much as we have bags of enthusiasm, common sense and customer orientation prevail. Open communication and transparency matter to us, which is why we'll always give it to you straight.
FOR MORE INFORMATION,
FEEL FREE TO CONTACT US
info@elitisrealestate.be
Rijvisschestraat 124
9052 Gent
+32 (0)9 248 12 70
We love our clients
Ben je geïnteresseerd in een partnership,
neem gerust contact!

All photo and video materials belong to their owners and are used for demonstration purposes only. Please do not use them in commercial projects.
Made on
Tilda